Ingyen Szerviz

A Merida Kerékpár Webáruház oldalán megvásárolt Merida vagy UMF kerékpárok az átvétel napjától számított 1 évig  ingyen szervizszolgáltatásban részesülnek.

 

Akár spontán használatból eredő, akár bukásból vagy balesetből történik meghibásodás, vagy versenyt követő probléma adódik, naprakész szakembereink a szükséges javításokat ingyenesen elvégzik a Merida és UMF kerékpárodon.

 

Az ingyenszeviz lehetősége konkrét hiba javítására vonatkozik, általános karbantartó javításra nem érvényesíthető.

 

Az ingyenszerviz igénybevételének feltétele az előzetes bejelentkezés

(Berguson Kerékpárüzlet +36 1 368- 42- 51)

 

A kerékpárszerviz szezonális forgalma miatt szervizünk vállalási határideje változó. Tavaszi-nyári szezonban általában 5-8 nap.

 

Az "1 év ingyenszerviz" kerékpárok részére, akárcsak a fizetős javítást igénybevevő bringák részére, mindig a legközelebbi szabad időpontot adjuk.

 

Előzetes egyeztetés mindenképpen szükséges, időpont foglalás nélkül munkát elvállalni nincs módunk, a bringa elhelyezését sorrakerülésig nem tudjuk megoldani. Megértéseteket köszönjük!

 

Az ingyenszerviz az akciós Merida vagy UMF kerékpárok esetében is érvényes.

 

 

Az ajánlat alól kivételek:

- teleszkópos villák, rugós tagok

- nagygenerál javítás

- máshol vásárolt alkatrészek beépítése

- kerékpártisztítás, mosás.

 

Az díjmentes ajánlat nem vonatkozik a javítás során felhasznált alkatrészekre. Az ajánlat önmagában szervizre is igénybevehető, nem feltétele alkatrészvásárlás.

 

Az ajánlat kizárólag a Merida Kerékpár Webáruházban (meridawebaruhaz.hu) vásárolt Merida vagy UMF kerékpárokra vonatkozik.