Ruházat

Merida kerékpáros ruházat

 

A Merida kerékpáros ruházati modellek egyaránt kényelmesek és elegánsak. Az anyagok és a design a legújabb trendeknek megfelelő viseletet biztosít a szabadban vagy akár a spinning teremben. Az új kollekció küllemében is egyedülálló, a vásárló a kerékpárjához színben harmonizáló modelleket is választhat.

 

Merida technikai és utcai ruházat

 

A technikai ruházatban alkalmazott anyagok, a Hydrofit Finish és a Diamond Soft with HYDRO , mely szárazon tartja a testet és elvezeti az izzadságot, vagy a Droptex, mely nagyon rugalmas anyag, kiválóan véd a szél ellen, mindeközben jól szellőzik, mind-mind a komfortérzetet növelik. Hőszabályzó rendszerének köszönhetően, távol tartja a vizet és a szelet, ezáltal fenntartja az optimális mikroklímát a bőr és a szövet között. A Wind-Tex anyag szélálló és vízálló, mindemellett könnyű, tartós, jól szellőző és rugalmas. A Vuelta Ultrasoft anyag elasztikus, lélegző, puha és antibakteriális.

 

Merida Team Ruházat - mint a profik!

 

A legmagasabb minőségű, profi ruházat modern anyagokból, melyet a nemzetközi csapat is visel. A CoolMax négycsatornás elemi szálai vízlepergető tulajdonságúak és a nedvességet gyorsan továbbítják az anyag külső rétegeibe, s így a testhőmérséklet szabályozását segítik. A Nortex, AntiWind, valamint a Super Roubaix anyagokból készült őszi és a téli modellek melegek, az időjárás viszontagságaitól kiválóan védenek, ugyanakkor könnyűek, vékonyak.

 

Merida kerékpáros cipők

 

A modern formatervezés és a praktikum ötvözete. Könnyű, szintetikus bőrből, lélegző felsőrésszel, a trekking cipők valódi marhabőr felsőrésszel. MTB: a cipők új 3D oldalfal megerősítést kaptak, valamint a cipőtalp külső része új nejlon borítást, mely megkönnyíti a tisztántartást. A cipő még kényelmesebb és könnyebb lett. Trekking: a gumitalpra stopli szerelhető, de kialakításának köszönhetően, gyaloglásra is kiválóan alkalmas.

 

Merida kerékpáros fejvédők

 

Az „EPU In-mold2” technológiának köszönhetően, megbízható, jól szellőző és divatos kialakítású, minden modell napellenzővel. A REVentialtion technológia, pedig a kisebb légellenállást biztosítja. Az „LW3D” rögzítő rendszer segítségével, a fejvédő könnyedén és biztonságosan rögzíthető, a tarkótámasz állítható. A megnövelt biztonságot a körbevezetett fényvisszaverő csík szolgálja. Gyermek fejvédők: Védelem a holnap bajnokainak. Könnyen beállítható, a nemzetközi szabványoknak megfelelő, modern formatervű modellek.

 

MERIDA ISC (Internally Scooping Technology): Egy olyan új gyártástechnológia alkalmazása a fejvédő gyártásban, ahol a belső légterelő/vezető nyílásokat megnagyobbítják, és minden felesleges anyagmennyiséget eltávolítanak a belső felületről. Az eredmény egy könnyebb és jobban szellőző fejvédő, amelyet örömmel használhatunk.

 

LW3D: Három dimenzióban állítható rögzítő rendszer: a fejkörfogat 75%-án kapcsolódó rögzítési rendszer nagy biztonságot és komfortérzetet nyújt. Az egyedülálló magasságállításnak köszönhetően elegáns, kecses és könnyű viselet biztosít a mindennapos használat során.