Összteleszkópos

MTB

Merida Összteleszkópos MTB

 

Merida össztelósok - Fully kategóriák A célhoz rendelt rugóút. A Merida össztelós bringái a napjainkban rendelkezésre álló legfejlettebb technikai megoldásokkal biztosítják a maximális irányíthatóságot, minden helyzetben - profi versenyektől kezdve, az extrém kalandokon át a hétvégi túrákig, akár a legtechnikásabb terepeken is.

 

Merida Big Ninety-Nine széria

 

A legizgalmasabb Merida 29-es fully-ja.  Ninety Six leváltására egy teljesen más felfüggesztést használ az  XC-fully. A Merida Big Ninety Nine  azoknak készült, akik teljesítménycentrikusak,  akik nehezen járható traileken közlekednek, vagy például Cristalp jellegű versenyeken vesznek részt .

 

Merida Freddy széria

 

Tökéletes rugóstag, profi vázgeometria, ideális menetstabil súlyeloszlás, könnyedség, fordulékonyság, hibátlan mozgás, tökéletes összhang. És a fék úgy fog mint az állat! Nem véletlen, hiszen nagy sebességről meg kell tudni állni! Mindent egybevetve nem csak downhillezéshez, hanem durva freerrideozásra is alkalmas brutális bringa.

 

Merida One-Sixty széria

 

2013-ra új modell a palettán. A Meridától megszokott igényes kivitelezés jellemzi a Merida One-Sixty szériát. Igazi ütős enduro kerékpár! V.P.P: rugózási rendszer. Megállja a helyét mindig, minden körülmények között! ? Profi  geometria, kiváló tekerhetőség, könnyű irányíthatóság, vázon belül elvezetett bowdenek, Reverb nyeregcső… Egy bringa mindenre!

 

Merida Ninety-Nine széria

 

Az optimális teljesítményről a Merida M.O.R.E. (Merida Optimized Ride Engineering) tervezése gondoskodik. Mindenben az ideális a cél.  Rövid forgáspontok közötti távolság, érzékeny rugózás és csillapítás, könnyített váz.

 

Merida One-Twenty széria

 

„All-Mountain Sport” - egyik hegyikerékpár típus sem fejezi ki ennyire a mountain-bike életérzést, mint ez a kategória. Az ideális  rugóútnak köszönhetően bármilyen kemény hegyi túra követelményeinek megfelel, ugyanakkor még mindig elég könnyű és merev ahhoz, hogy a maratonokon is megálld vele a helyed.
A One-Twenty Carbon új kategóriát teremt a hosszabb távon versenyző sportembereknek.

 

Merida One-Fourty széria

 

All-Mountain, technikás túrázás. Új név jól ismert minőségben. A Trans-Mission mostantól One-Forty. Egy hihetetlenül agresszív, kellően hosszú rugóutat kínáló bringa, ami a technikás ösvények azon rajongóinak is kielégíti az igényeit, akik túráikon felfelé is szeretnek haladni. A speciális felfüggesztés, az erőátvitel szempontjából semleges hajtáslánc, és a leültethető villának köszönhetően könnyedén feltekerhetünk vele bármilyen hegyre.