Kiegészítők

Merida nyeregtáskák, váz-, és túratáskák

 

Legyél ésszerű! Mindennek megvan a maga helye. A bringa szerszámai és kellékei egy nyeregtáskából kaphatók elő leggyorsabban, ha szükség van rájuk. Ha komolyabb túrákról, vagy terjedelmes csomagokról van szó, akkor pedig a vázra szerelhető nagyobb táskák nyújtják a legjobb megoldást.

 

Merida hátizsákok, utazótáskák

 

Legyél stílusos! Kompromisszumok helyett, választd mindig a számodra megfelelő táskát! A Merida segítséget nyújt ebben, legyen szó könnyed tekerésről, egynapos kirándulásról, vagy akár hosszabb túráról.

Kalandra fel! A több napos outdoor kalandokat is megoldhatod nagyszerűen pakolható, és az időjárás viszontagságainak ellenálló bringás táskákkal. Szeretni fogod a praktikusságukat!

 

Merida kulacstartók, Merida kulacsok

 

Praktikus kiegészítők, mellyel kerékpárod igazán stílusossá teheted. Ne indulj el nélkülük! A kulacsod nem csak szomjoltásra szolgál, bár annak sem utolsó. A praktikus szerszámok pedig mindig jól jöhetnek, és nem csak a saját kerékpárod elsősegélyére. :)

 

Merida pumpák

 

Milyen legyen egy Merida pumpa? Legyen masszív műhelypumpa, levehető fejű, nyomásjelzővel szerelt, mini, extra könnyű vagy teleszkópos? Válogass kedvedre...