Tour de France közönségtalálkozó

2016.07.03.

Tour de France közönségtalálkozó július 14-én az ALLEE Bevásárlóközpontban

Tour de France közönségtalálkozó - Merida és Tacx

Az Eurosport hosszú évek óta ad otthon a világ leghíresebb kerékpárversenyének a Tour de France-nak. Az idei évben egy rendezvény keretében szeretnénk megünnepelni az eddig közös élményeinket!

Ezért sok szeretettel váruk benneteket július 14-én az Eurosport Tour de France rendezvényén az ALLEE Bevásárlóközpontban!

A nap folyamán 10:00 és 18:00 között a Merida, és a Tacx jóvoltából a kihelyezett versenykerékpárok és szimulátorok lehetővé teszik, hogy átéljétek a kerékpáros körversenyek hangulatát, és értékes nyereményekért versenyezhettek. Minden órában a legjobb időeredményt elért versenyző értékes ajándékcsomaggal gazdagodhat. 18:00 és 18:30 között lesz a verseny döntője, melyen a nap folyamán legjobb eredményt elért két versenyző méri össze erejét, a viadal nyertese pedig az élmény mellett egy Tacx Ironman görgővel lesz gazdagabb, amellyel otthon is bármikor edzhet – akár Tour de France nézése közben.

A versenyeket Szántó Petra és Rév Dániel, az Eurosport csatorna kommentátorai moderálják, akik az egész nap folyamán segítik és bíztatják az induló versenyzőket.

Este pedig az izgalmasnak ígérkező király etap után várunk benneteket egy kvízjátékkal egybekötött közönségtalálkozóra. Az idei Tour két kommentátora, Bodnár Gergő és Lantos András csatlakozik a rendezvényhez, akik értékelik a Tour de France addigi eseményeit, kvízjátékra invitálják a jelenlévőket. Vendégünk lesz Szeghalmi Bálint, profi kerékpáros is, aki mesél majd arról, hogy milyen a bringások élete.

Időpont: 2016. július 14. csütörtök, 10:00 - 20:00 óra
Helyszín: ALLEE Bevásárlóközpont, 1117 Budapest, Októberhuszonharmadika u. 8-10.

Program:

10:00 –18.00 Szimulációs országúti kerékpárverseny válogatók
18:00 – 19:00 Szimulációs országúti kerékpárverseny döntő és kvízjáték
19:00 – 20:00 Kerekasztal-beszélgetés Szeghalmi Bálinttal Bodnár Gergővel és Lantos Andrással

Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényen!