Cross Trekking

Merida Cross Trekking

 

A Merida Cross Trekking modellek azoknak készültek, akik a túrázást kedvelik aszfaltozott, vagy sima dózer utakon, egy könnyű és elegáns kerékpár nyergében.

 

Merida Crossway

 

Crossway - Sport, hobby, túrázás.

A sorozat modelljeit a kényelem érdekében teleszkópos-villával és nyeregszárral szereltük. A gyors, könnyed előrehaladást pedig a 700mm átmérőjű kerekek garantálják. Az opcionális világításnak és csomagtartó/sárvédő felrögzítési lehetőségnek köszönhetően mindennapos közlekedésre is kiválóan alkalmassá tehetőek a Merida Crossway kerékpárok. Tetszetős megjelenés, sportos irányíthatóság: szabadság két keréken!

 

Merida Crossway Női széria

 

A Merida Crossway női modellek alacsony átlépési magasságú, hölgyeknek ideálisra tervezett vázzal készülnek. A sorozat modelljeit a kényelem érdekében teleszkópos-villával és nyeregszárral szereltek. A gyors, könnyed előrehaladást pedig a 700mm átmérőjű kerekek garantálják. A Crossway kerékpárok az opcionális világításnak és csomagtartó/sárvédő felrögzítési lehetőségnek köszönhetően mindennapos használatra is kiválóan alkalmassá tehetőek.

 

Merida Cyclo Cros széria

 

Cyclo Cross - kulcsszó a sebesség!

A cyclocross még mindig egyike a legnehezebb kétkerekű szakágaknak. A megfelelő kerékpárok vérbeli versenygépek, célirányosan tervezve a legnagyobb sebesség elérésére és a hatalmas terhelés elviselésére. Ennek az off-road szakágnak a versenyzői tulajdonképpen egy duatlont teljesítenek, hajtják és cipelik is a bringát a legnehezebb terepen át, legyen az sár, gyökerek, extrém meredek emelkedők vagy hajmeresztő lejtők. Más adrenalin.

A versenyzők számára megalkottuk a Merida Cyclo Cross CF Team és CF 907 bringákat, melyek több egyedülálló megoldással büszkélkednek. A full-karbon villának köszönhető a merevségéből adódó magas fokú irányíthatóság, és a lecsökkentett fékrezonancia. A karbon váz, az ultra merev középrész és fejcső szekciók aktívan támogatva a Flex-Stay tám- és láncvillákkal minden eddigi komfortérzetet felülmúlnak, és sok pedálozásba fektetet energiát megspórolhatunk a sprinteknél. A vibrációk és a nagyobb ütések is maximálisan tompítottak! A felsőcső borítása pedig zseniális ötlet a bowdenvezetés és a vállon cipelés ellentmondásának feloldására.